Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Önskar du skänka en gåva till stöd för barnneuropsykiatrisk forskning?

Stiftelsen för vetenskapligt arbete inom barnneuropsykiatri har som huvudsakligt ändamål att främja vetenskaplig forskning, utvecklingsarbete och utbildning inom barnneuropsykiatri med särskild inriktning mot barn, ungdomar och vissa vuxna med autism och autismliknande tillstånd. Ordförande för stiftelsen är Christopher Gillberg, som har haft uppdraget sedan stiftelsen startade 1994.

Vad ägnar sig Stiftelsen för vetenskapligt arbete inom barnneuropsykiatri åt?
Stiftelsen stödjer forskare i form av sommarforskare (universitetsstudenter), doktorander, postdocs och gästprofessorer. Anslag kan sökas för bland annat forskningsprojekt, stipendiemånader, konferensresor och postdocvistelser. Stiftelsen samarbetar med Gillbergcentrum beträffande arrangemang i form av seminarier inom barnneuropsykiatri. Ett exempel på aktiviteter som stöds av Stiftelsen i samarbete med Gillbergcentrum är föreläsningen av Dr. Susan Swedo om PANDAS (Pediatric Autoimmune Neuropsychiatric Disorders Associated with Streptococcal Infections).
Stiftelsen tar också emot gåvor från privatpersoner och gåvofonder/stiftelser.

Vill du donera pengar till Stiftelsen för vetenskapligt arbete inom barnneuropsykiatri?
Om du vill donera pengar till stiftelsen gör du det enklast genom att sätta in pengar på stiftelsens konto på SEB: 5760 10 061 66 (SE Banken, 405 04 Göteborg; IBAN: SE7550000000057601006166; SWIFT: ESSESESS). Stiftelsens organisationsnummer är: 855100-8793

Kontakt
Adress: Stiftelsen för vetenskapligt arbete inom barnneuropsykiatri, Kungsgatan 12, 411 19 GÖTEBORG.
E-post: anna.spyrou@gnc.gu.se

 

 

 


 

Sidansvarig: Anna Spyrou|Sidan uppdaterades: 2017-05-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gillbergcentre.gu.se/om_institutionen/donationer/
Utskriftsdatum: 2020-08-13