Förteckning

Studie                                     Studiens namn och deltagare
1. Utvecklingsstörning: prevalens, associerade funktionsproblem samt uppföljning av barn – nu unga vuxna – till mödrar med lindrig utvecklingsstörning. (Elisabeth Fernell, Ida Lindblad, Eva Billstedt & Christopher Gillberg).
2. Utfall för barn med försenad motorisk utveckling under det första levnadsåret. (Yuhei Hatakenaka, Haruko Kotani & Christopher Gillberg).
3. En jämförelse avseende adaptiv förmåga hos skolbarn med lindrig utvecklingsstörning och skolbarn med ADHD. (Ida Lindblad, Leif Svensson, Magnus Landgren, Salmir Nasic, Eva Tideman, Christopher Gillberg & Elisabeth Fernell).

Sidansvarig: Anna Spyrou|Sidan uppdaterades: 2013-01-29