The 9th Birgit Olsson Lecture

The Gillberg Neuropsychiatry Centre is proud to be able to announce that the 9th Birgit Olsson Lecture will be given by no other than Professor Helen Minnis. The title of the lecture is "Maltreatment-Associated Psychiatric Problems: how trauma and ESSENCE are linked".

About Professor Helen Minnis

The ninth Birgit Olsson lecture will be given by Helen Minnis, Professor of Child and Adolescent Psychiatry and Director of the Adverse Childhood Experiences Clinical and Research Centre at the Institute of Health and Wellbeing, University of Glasgow, UK. Helen Minnis is also an Honorary Professor at the The Gillberg Neuropsychiatry Centre and at the University of Edinburgh.

To download invitation

Online registration only for this event

Sidansvarig: Anna Spyrou|Sidan uppdaterades: 2019-05-17