Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Frågor och Svar-plattform

Vår Frågor och Svar-plattform ger alla ett gyllene tillfälle att fråga Christopher Gillberg och hans team på 80 forskare en fråga som du behöver eller vill ha svar på. Oavsett om du är förälder till ett barn med en neuropsykatrisk/ESSENCE-störning, någon som arbetar inom området neuropsykiatri eller bara någon som är intresserad av det här området, är du varmt välkommen att skicka in din fråga.

Varje fråga kommer att skickas direkt till den forskare vi känner är bäst lämpad att kunna svara på din fråga. För att få svar på det du undrar över, skicka helt enkelt din fråga till anna.spyrou@gnc.gu.se När ditt svar sedan dyker upp på plattformen på hemsidan kommer du att varslas via e-mail. Vi försöker att svara på så många frågor som möjligt varje månad. Du kan ställa din fråga anonymt och inga namn kommer att publiceras online. Ibland kommer frågor relaterade till liknande teman att bli ihopgrupperade och i dessa fall kan svaren komma att publiceras som ett ”gruppsvar”.

Sidansvarig: Anna Spyrou|Sidan uppdaterades: 2016-05-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?