Nyhet: 2014-02-25

Louise Karjalainen har blivit tilldelad Academy for Eating Disorders (AED) stipendium för kliniker. Stipendiet syftar till att erbjuda både ett kvalitetsutbildningstillfälle såväl som ett tillfälle att knyta kontakter med andra kliniker, lärare och forskare. Louise har blivit utvald bland många framstående sökanden att motta stipendiet i år, vilket innebär en möjlighet att delta i AED International Conference on Eating Disorders i New York City, mars 2014. Inkluderat i stipendiet, förutom deltagandet i den tre dagar långa konferensen, är en Research training day, en AED mentorfrukost samt att mottagaren kommer bli uppmärksammad vid AED prisutdelningsceremoni och affärsmöte.

AV: Anna Spyrou