Eva Billstedt har blivit docent i barn- och ungdomspsykiatrisk forskning

Nyhet: 2013-11-28

Eva Billstedt, som är medicine doktor, legitimerad psykolog samt klinisk lektor vid Gillbergcentrum, Göteborgs universitet, har den 28 november 2013 blivit docent i barn- och ungdomspsykiatrisk forskning. Eva Billstedt höll 131128 sin docentföreläsning med titeln ”Skolkonferens – ett pedagogiskt verktyg för att förmedla diagnos? En enkätundersökning om rektorers uppfattning”. Eva Billstedts forskning inriktar sig bland annat på ADHD och autism i kliniska och icke-kliniska grupper (unga vuxna män dömda för vålds- och sexualbrott), det sistnämnda i samarbete med forskargruppen Rättspsykiatri, Göteborgs universitet.

AV: Anna Spyrou